Žena s kojom Ronaldo ima 17-godišnjeg sina se javila: "Ponovo sam nevina, čekam pravog tipa!"

Michele Umezu ima novi život

Žena s kojom Ronaldo ima 17-godišnjeg sina se javila: "Ponovo sam nevina, čekam pravog tipa!"

Edmir Škorić

Michele Umezu (40) bivša je ljubav legendarnog brazilskog nogometaša Ronalda (46).

Bodybuilderica je 2004. godine imala kratku avanturu s Ronaldom, a to je bilo dovoljno da zajedno dobiju sina koji danas ima 17 godina i zove se Alexander.

Umezu je ponovo na naslovnicama tabloida, o njoj se posljednja dva-tri dana raspisao gotovo cijeli svijet, ali ne zbog slavnog partnera iz prošlosti, već zbog bizarnog razloga: tvrdi da je ponovo nevina!

Ona je početkom ovog mjeseca izvršila operativni zahvat u genitalnom području kako bi vratila nevinost. Razlog? Želi da se uda kao djevica!

"Spolni odnos samo ako se vjenčam u crkvi. Još nisam našla pravu osobu. Tražim muškarca s istom svrhom i željom koju imam ja. Ne sramim se to priznati, stvarno to želim", kazala je Michele.

Oglasi

Unatoč zajedničkom sinu, Umezu se nije udala za Ronalda. Naprotiv: tek pet godina nakon djetetovog rođenja sud ga je priznao kao sina bivšeg napadača Barcelone i Real Madrida.

Ronaldo je 2010. objavio da se podvrgnuo vazektomiji "kako bi zatvorio fabriku djece", kako je sam objasnio. Bivši brazilski reprezentativac ima četvero djece s četiri različite žene.

Naravno, nije teško pretpostaviti da su žene bile lude za njim dok je bio na vrhuncu svoje karijere. Imao je bogate ugovore, slavu, dobar izgled, pa je bilo teško odljeti mu, a on poput mnogih Južnoamerikanaca nije ostajao imun na takve stvari.

Ronaldovu karijeru, iako je i ovakva velika, unazadile su teške povrede koljena, ali je svejedno ostavio veliki trag igrajući za Cruzeiro, PSV, Barcelonu, Inter, Real Madrid, Milan i reprezentaciju Brazila.

Oglasi

Karijeru je okončao 2011. godine u Corinthiansu. Osvajao je dva puta Svjetsko prvenstvo, 1994. i 2002., a 1998. godine je njegov tim poražen u finalu od Francuske.

Ligu prvaka je osvajao s Barcelonom, a ligaške titule ima s Realom (2) i Corinthiansom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfXXVQLpdoV/?hl=en[/instagram]

Top Komentari

samww2
"A on poput mnogih Južnoamerikanaca nije ostajao imun na takve stvari" Čitav život živim u zabludi da je Portugal u Evropi. Hvala portalu što mi je otvorio oči da je portugal u stvari u južnoj americi
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi