Žena koja je Ronaldu rodila sina bila je u velikom problemu: "Postala sam nezasita"

Michele otkrila

Žena koja je Ronaldu rodila sina bila je u velikom problemu: "Postala sam nezasita"

E. Škorić

Michele Umezu je samo jedna u nizu djevojaka koje su bile sa legendarnim brazilskim napadačem Ronaldom.

Bodybuilderica je 2004. godine kratko bila sa Ronaldom, ali iz te veze se rodio Alexander koji sada ima 18 godina. Unatoč zajedničkom sinu, Umezu se nije udala za Ronalda. Naprotiv, tek pet godina nakon djetetovog rođenja sud ga je priznao kao sina bivšeg napadača Barcelone i Real Madrida.

Sada je Michele priznala da je ranije uzimala anaboličke steroide i da je to dovelo do "nezasitnog apetita za seksom".

Otkrila je neželjene nuspojave koje je ova vrsta supstance za povećanje volumena tijela imala na nju, posebice na njen libido koji je vrtoglavo porastao.

Prema Ronaldovoj bivšoj partnerici, ti su lijekovi uzrokovali gubitak kose, pojavu akni i značajan porast seksualne želje.

Oglasi

Inače, kazala je da joj je bivši partner nagovorio da uzme steroide, ali da je napravljena greška. "U to vrijeme nisam puno razumila tu temu. Moj bivši je sve loše vodio, a ja sam dobila akne, gušće dlake na tijelu, imala sam gubitak kose i glas mi se promijenio", rekla je 41-godišnjakinja.

“Zapravo, postoje neki hormoni poput testosterona koji povećavaju libido, a općenito žene koje ih koriste imaju visok libido… Postala sam nezasita. Ovo nije bilo zdravo, već je to bio i hormonski problem. Kažu da je testosteron hormon mladosti", dodala je ona.

Michele (41) i dalje je fitness instruktorica i redovito na društvenim mrežama dijeli fotografije i videa iz teretane.

Na Instagramu ima 207.000 pratitelja, a prošle je godine otkrila da traži muža. Michele je čak bila podvrgnuta zahvatu kako bi se mogla vjenčati u crkvi kao "djevica".

"Tražim muškarca s istim ciljevima i vjerom kao ja. Ne sramim se ovo reći, jer je to ono što stvarno želim".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi