U ustima cigareta, pored njega pivo, a on radi trbušnjake: Zapuštena zvijezda ne liči više na sebe!

Ponovo u centru pažnje

U ustima cigareta, pored njega pivo, a on radi trbušnjake: Zapuštena zvijezda ne liči više na sebe!

Endin Čaušević
Teme:

U fudbalu je mnogo onih koji su imali neosporiv talent, dobili priliku da ga ostvare i naprave blistave karijere, ali na kraju zbog raznih problema i izgovora nisu uspjeli. Iako su mnogi od njih zaradili ozbiljan novac i pored skromnijih karijera na kraju ostaje žal za onim što su mogli da ostvare da su samo bili ozbiljniji.

Jedan od takvih igrača je i nekadašnji egipatski napadač Mido koji je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih napadača u Evropi.

Još kao tinejdžer otišao je u Ajax gdje je dobio milionski ugovor i preko noći mu je sve ono o čemu je sanjao bilo na dohvat ruke, a s obzirom da ga tada niko nije mogao kontrolisati i uputiti jednostavno je krenuo putem s kojeg nije bilo povratka.

Mido je nakon toga "lutao" po Evropi i igrao za mnoge klubovi, a tu se izdvajaju Marseille, Roma, Tottenham, West Ham, Middlesbrough i Barnsley u kojem je on 2013. godine završio svoju igračku karijeru.

Egipćanin je karijeru završio sa samo 30 godina što dovoljno govori o tome koliko nije uspio da ispuni svoj potencijal.

Nakon toga Mido se posvetio trenerskoj karijeri i već je vodio nekoliko klubova. Posljednji klub bio mu je egipatski klub Ismaily SC koji je napustio krajem februara, a sada je očito odlučio malo da se opusti.

Oglasi

Mido je ponovo "zapustio" svoj izgled i vratio višak kilograma koji je uspio da skine prije nekoliko godina i vrati se u formu, ali to nije dugo trajalo.

On se oglasio na društvenim mrežama i izazvao dosta pažnje svojom objavom, a mnogi su ga kritikovali zbog toga što se previše bahato ponaša.

Mido je objavio video s jahte na kojoj se odmara i kako radi trbušnjake sa cigaretom u ustima, a pored njega je bila i čaša piva.

"Predsezona je teška", napisao je Mido uz ovaj video, a zatim dobio lavinu kritika.

Top Komentari

Chelsea1
Jes ti dobar, kakav mido i zvijezda?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi