3

Komentari (3)

Keno
Google translate: Mihajlović se takođe otvoreno klanjao o ozloglašenom ratnom zločincu Arkanu. Kad je ubijen, zamolio je (fašističku) tvrdu jezgru Lazija da komemorira Arkana transparentima i objavio je osmrtnicu u srpskim novinama. I sve "u sjećanje na prijatelja."
Keno
Pa vi pisite o njemu j*bo vas on
mer12
ne samo to nego je gospodin novinar navijac ****ete trecorazrednog kluba Lacija kada vidis sponzore i marku na dresu sve govori dalje nema, izvijestio je o 18 penala u seriji a i ukinuo komentare....nikada onaj Lulic ne bi meni igrao u repki iz takvog ****ete od kluba koji 20 godina nije igrao LS dok sada nije kupio sudije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.