9

Komentari (9)

Chupy
Medjuguzje je reklama, turisticki navikana destinacija, samo keš. Ja prolazio jednom kroz Medjuguzje i ukazala mi se Eva Longoria, rasirila nonice i kaze meći ga.
Svojprisebi
Jesi blentav heheh a jes navikano to stoji
edinho
Prije ce joj se Mamic ukazat nego Marija......hahahahahaha
Emir
Cisti shirk, molim Svevisnjeg s.v.t.a. da ih uputi na put istine i tevhida.
Bazarich
Preporucio bi i sinisi i ariani da predju na islam i da pocnu klanjati i da u zadnjoj trecini noci ustanu i da klanjaju 2 4 6 ili vise rekata da zamole Allaha iskreno nadajuci se za ozdravljenje i da ce ih Allah izlijeciti a Allah je onaj koji uslisava dove i koji lijeci a On najbolje zna.
Svojprisebi
Pa taj kojo ustaje redovno u zadnjoj trecini noci da klanja bi trebao vec da.je na ispravnom putu pa kako god ispadne onda ga jennet ceka
Nermo
Samo Allah ti moze pomoci
VELEZ
Medjugorje je izmislena stvar
Benjamingst
Moli se zeni koje je umrla za pomoc a ne STVIRITELJU KOJI JE STVIRIO I MARIJU I STVORITELJ SVEGA. Bas ce ti pomoci...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti