Mihajlovićeva supruga u BiH moli za njegovo ozdravljenje
Instagram

I Siniša je dolazio u Međugorje

Mihajlovićeva supruga u BiH moli za njegovo ozdravljenje

Legendarni fudbaler, a danas trener, Siniša Mihajlović u septembru je s javnošću podijelio da ima leukemiju.

Borbu s ovom opakom bolešću Mihajlović je započeo hrabro, a kako se kroz život dosad uspjevao izboriti sa svim nedaćama, mnogi se nadaju kako će pobijediti i u ovoj najvažnijoj utakmici.

Jučer se Mihajlović vratio u bolnicu Sant’Orsola kako bi primio treći ciklus hemoterapije, a za to vrijeme njegova supruga Arianna boravi u našoj zemlji, tačnije u Međugorju.

Lokalni mediji pišu kako se supruga trenera Bologne došla u Međugorje pomoliti za Sinišino zdravlje. Išla je na Brdo ukazanja i Križevac, dvije molitvene oaze, a u BiH je došla u pratnji prijatelja.

U Međugorje je 2009. godine imao priliku dolaziti i sam Siniša. Porodici je tada iz ovog mjesta donio niz suvenira.

View this post on Instagram

☀️ E poi ci sono quelle giornate in cui te ed il sole non temete nessun tramonto ☀️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

Top Komentari

Bazarich
Preporucio bi i sinisi i ariani da predju na islam i da pocnu klanjati i da u zadnjoj trecini noci ustanu i da klanjaju 2 4 6 ili vise rekata da zamole Allaha iskreno nadajuci se za ozdravljenje i da ce ih Allah izlijeciti a Allah je onaj koji uslisava dove i koji lijeci a On najbolje zna.
20 5
VELEZ
Medjugorje je izmislena stvar
14 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi