Mike Tyson zbog žene prebio slavnog glumca

Priča tjelohranitelja nekadašnjeg boksera

Mike Tyson zbog žene prebio slavnog glumca

M. Šljivak

Legendarni bokser Mike Tyson imao je mnogo kontroverzi tijekom karijere.

Iron Mike je pravio probleme gdje god je stigao, a interesantna je priča njegovog bivšeg tjelohranitelja Rudyja Gonzalesa.

On tvrdi kako je Tyson imao žestok obračun sa slavnim glumcem Wesleyjom Snipesom, kojeg je nokautirao u jednom toaletu.

Sve se to desilo zbog Mikeove djevojke Hope, koja ga je varala sa glumcem.

"Mike mi je rekao da pratim Hope. Ona je otišla od njega ranije nego inače, kako bi se navodno vidjela s prijateljem. Pratio sam je i uočio sam da se našla sa Wesleyjem Snipesom. Odmah sam pozvao Mikea koji se pojavio za 10 minuta. Snipes se sledio kada ga je vidio. Otišli su u kupatilo, čuo sam veliku buku, a zatim je Tyson izašao. Ušao sam unutra i Snipers je bio na suprotnoj strani zida, u nesvijesti, glavnom naslonjenom na jednu stranu", rekao je Gonzales.

S obzirom kakav je udarar Iron Mike imao, sigurno da Snipes nikad u životu neće zaboraviti ovaj udarac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi