Milica Dabović ponudila sve "na izvol'te" pa poručila: "Ružna sam, debela, ajmo kritičari..."

Ponovo provocira javnost

Milica Dabović ponudila sve "na izvol'te" pa poručila: "Ružna sam, debela, ajmo kritičari..."

E. Oštraković

Proslavjena košarkašica Milica Dabović ponovo je napravila haos na internetu fotografijom koju je ovaj put odlučila objaviti.

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj pozica bez gotovo ikakve odjeće na sebi, te je praktično sve "na izvolte".

Mnogi smatraju da je ovom fotografijom prevršila svaku moguću granicu kada je riječ o objavljenim fotografijama na društvenim mrežama.

"Užasna sam, užasna i bez silikona, bez fotošopa i filtera, eto užasna sam i ružna, debela i sretna", napisala je Dabović, te je dodala:

[twitter]https://twitter.com/MILICADABOVIC13/status/1671410132607983617[/twitter]

"Ajmo sada kritičari", završila je Dabović.

Oglasi

Nedavno je u jednoj emisiji otkrila šta je sve spremna raditi za 400.000 dolara.

Prvo je rekla da bi za taj novac kupila kuću jer nije shvatila da se pitanje odnosilo na to da li bi se skinula gola za taj novac.

"Ništa. Da li si normalan. Nikada se ja ne bih skidala do kraja i to nije uopšte nikada bila namjera", poručila je Milica, a onda je na pitanje voditelja kakva je njena granica dala potpuno suprotan odgovor.

"Nemam ja granica. Luda sam skroz", zaključila je nekadašnja košarkašica.

Poput mnogih djevojaka i žena u današnje vrijeme, tako je i ona odlučila da iskoristi internet za vlastitu promociji i za lakši način zarađivanja novca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi