Milorad Dodik: Ne navijam za reprezentaciju BiH, ali nisam imun da podržim dobre poteze
Foto - EPA

Predsjedavajući Predsjedništva BiH

Milorad Dodik: Ne navijam za reprezentaciju BiH, ali nisam imun da podržim dobre poteze

M. Šljivak

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik rekao je kako neće podržati inicijativu da fudbalska reprezentacija BiH zaigra u Banjoj Luci.

Dodik je na današnjoj konferenciji za medije govorio o eventualnom nastupu Zmajeva u RS-u.

"To je događaj visokog rizika i nama to ne treba. Nisam navijač reprezentacije BiH, ali nisam imun da podržim dobre poteze", rekao je Dodik i dodao je:

"Ja volim kad Srbija pobjeđuje u bilo kojem sportu", istakao je Dodik, ali tvrdi da je spreman pomoći Košarkaškom savezu BiH da sanira finansijske probleme.

"Spreman sam to uraditi. Košarka treba da se igra i s tim nemam problem. Spreman sam pomoći ako to kolege iz predsjedništva hoće", poručio je Dodik.

Top Komentari

kaskada24
Umjesto na sportu da dobije neki pozitivan poenčić Dodiku je i u sportu nezamislivo da Banja Luka bude kozmopolitska. Fašistički stav 1/1. By the way reprezentacija ne treba tvoje mišljenje pa ni dozvolu da igra u BL, jer igra u svojoj državi.
26 0
Alemka3012
Dabogda se osusio jazavac ****n ti najmilije
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi