28

Komentari (28)

MehaAli
Haj Halve Miloradeeee
Zoilomas
Potegni ti KUR€!NU ? Dodo
MehaAli
Pa Seljačino jedna odkad si ti Srbijanac Mazgo ona
Krosteutegurovic
Pustite majmuna neka zivi u svome zoloskom vrtu, i molim sposrsportba sto vise sporta a manje politike. Koliko znam Dodik je Ukrajinsko prezime, ne znam kako su njegovi preci iz Ukrajine zalutali u Bosni, dakle Dodik je Ukrajinac pa zato i ne voli Bosnu, nije to prvi put, da oni koji nemaju korijene iz Bosne pokusavaju rasturati Bosnu, najbolji je primjer onog krmka iz Savnika - Crna Gora koji je osudjen na dozivotnu robiju u Hagu.
delko
Ajde ne pricaj gluposti :D Dodika imas koliko hoces i po Bosni i po Hrvatskoj tako da pricas gluposti :) Druga stvar, u urajinskoj zajednici u RS se tacno zna ko je Ukrajinac a ko ne, tako da bi to vec neko davno rekao i objavio :)
delko
Da dodam samo, ovime sto kazes "ne znam kako su njegovi preci zalutali" si rekao koliko poznajes tu zajednicu u BiH :) Vise je nego poznato odakle i zasto su dosli :)
Kenotala
Pa zna covjek kakva je "elita" u nogometnom savezu, njihove dzepove da puni. Kosarkaski savez je ipak u rukama strucnjaka.
miki30
Pa idi onda u Srbiju bruda, kad si toliki Srbin i ako nevoliš Bosnu. Koja je ovo rupa od države, prima pare iz državne kase a otvoreno kaže nevolim Bosnu, volim Srbiju!
K79
Imal gdje kakva ikona ?! hahahaha
Zoilomas
I ja trazim da nabavim
PeppermintSA
Meni je ovo poštenije nego da sere kako navija, a ništa konkretno nije u stanju uraditi. Ne navija za BiH, njegova stvar, ali makar ne odmaže. Košarkaškom savezu je financijski zaista pomogao - to znam iz prve ruke. I više nego dovoljno od nekog poput njega.
BN78
Reprezentacija BIH sigurno u skorije vrijeme neće u bilo kome sportu igrati u Banja Luci,a to najbolje pokazuje koliko ima BIH u Republici Srpskoj.Kada bi se to,hipotetički i desilo,bilo bi tri puta gora situacija nego načuvenoj utakmici Jugoslavija-Holandija na Maksimiru.
Uranija
Budimo realni, puno bolja bi situacija bila u B.Luci nego recimo da Srbija zaigra u Prištini... ah da, to može samo kao gostujuća reprezentacija... i što se tiče te hipoteze koju spominješ ipak bi ova utakmica u Prištini zanimljivija bila...
BN78
@Uranija Ipak moraš priznati da je igranje reprezentacije BIH u Banja Luci u domenu naučne fantastike, a kažu da smo jedna zemlja,možda na papiru ali realnost je ipak malo drugačija a ona kaže da reprezentacija BIH može igratiu trouglu SA-ZE-TZ.
Uranija
@BN78 ti imaš pravo da vjeruješ u razne mitove i legende, tvoj odabir da ne kažem tradicija. Ja sam ti rekao da reprezentacija BiH pravno, legalno i na svaki drugi način ima pravo da igra u bilo kojem gradu BiH, je li ti stvarno misliš da kad bi UEFA sa nekim pozamašnim ulaganjem u stadion uslovila da se odigra jedna utakmica reprezentacije, je li stvarno misliš da se ne bi nekako odigrala...ali kome je to neki prioritet, to niko ne potencira osim ovog ložača zadojenih mozgova...hahahahaha
BN78
@ Uranija U teoriji može igrari,ali u praksi niti je niti će uskoro.O bezbjednosti na samoj potencijalnoj utakmici u B.Luci odlučuje MUP Republike Srpske,a te saglasnost u skorije vrijeme neće biti,tako da realno reprezentacaji BIH,u skorije vrijeme neće igrati u B.Luci i u slučaju da stadion u B.Luci ispuni uslove za igranje reprezentavije.LP.
Uranija
@BN78 izgleda da ti mene nisi shvatio, ili ipak nećeš da shvatiš šta sam želio da ti kažem, sve to što ti nabrajaš od suglasnosti policije pa sve ostalo bi se riješilo u par dana samo kad bi se npr. uložilo u stadion od novaca UEFE preko NS BiH a da preduslov bude da reprezentacija odigra utakmicu na tom stadionu... ali ponavljam ti još jednom, kome je ta tema interesantna osim ovom “ložaču” zadojenih mozgova... Neka reprezentacije u glavnom gradu BiH... a ti i tebi slični pasoš u ruke i pravac Beograd sa šalovima i zastavama. Sretno
Bhf
@BN78:samo jedno pitanje?Sta bi vi uradili da dodje do odigravanja utakmice u BL?Mislim da je odgovor sasvim jednostavan.Povili bi repove i nebi smjeli izaci par dana posle utakmice.Nemojt samo izigravati neke heroje lad i sam znas da niste sposobni.
ISTINA
Konj bio konj ost'o i ko te uopšte pita za BiH debilu.
ADNAN_BRANKO
On ili bilo ko iz rs da ne da reprezentaciji BiH da igra u sopstvenoj državi. Ne znam čemu potreba za ovakvim člancima i pridavanja značaja ovakvim i sličnim izjavama pojedinaca.
Brazuka
Adnanos
Dodik ne navija za Bosnu, ma daj, Doda navija itekako.
kaskada24
Umjesto na sportu da dobije neki pozitivan poenčić Dodiku je i u sportu nezamislivo da Banja Luka bude kozmopolitska. Fašistički stav 1/1. By the way reprezentacija ne treba tvoje mišljenje pa ni dozvolu da igra u BL, jer igra u svojoj državi.
Uranija
Ne znam zašto bi se mi trebali čuditi na ovakve izjave... čovjek jednostavno voli da izoluje jedan dio BiH i da im priča bajke... a do tada on i njegovi sljedbenici će da navijaju za susjednu Srbiju i usput za daleku Rusiju... i što se mene tiče neka tako bude uvijek, BiH je demokratska država i ima pravo svako da navija za koga hoće ali mi žao poštenog svijeta kojeg sigurno ima, jer i oni moraju da žive u zabludi nažalost
Hakkinen
@@Uranija bravo amidžino pametno kulturno i pošteno biće svaka čast na ovom komentaru jer kada su ovakve stvari u pitanju bar ja " nemam živaca" da ostanem pri zdravoj pameti i izgubim živce jer na moju žalost rat je učinio svoje i teško da se mogu kontrolisati ali da u manjem BH ENTITETU( nikad državi) da ima normalnih fer i korektnih ljudi koji BH repku smatraju svojom IMA SIGURNO a ne da navijaju za druge susjedne države.
Znači moj komšija koji je deklarisani ISIL-ovac ( dalabu) trebao bih navijati za S.Arabiju ili ne znam ti već za koga ali JOKK navija za državu u kojoj je rođen i u kojoj živi i u kojoj je odrastao.
@@Uranija ljubi te amidža tvoj i ne zamjeri mi bar ti kada " puknem" i budem izrazito vulgaran jer inače nisam takav ali...
Baboisback
Dodik Bosanac. Ja volim kad ti sutis Mile,pametniji si tada.
Alemka3012
Dabogda se osusio jazavac ****n ti najmilije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti