Misimović i Milošević u Minhenu - Selektor pokazao kakav je majstor sa mikrofonom

Zapjevao dok su ga mnogi prisutni snimali

Misimović i Milošević u Minhenu - Selektor pokazao kakav je majstor sa mikrofonom

Esmer Oštraković

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine u martu očekuju utakmice baraža za Evropsko prvenstvo i oči javnosti su naravno uprte samo u te utakmice.

Prva prepreka našoj reprezentaciji biti će selekcija Ukrajine koju moramo pobijediti kako bi se plasirali u finale ovog baraža.

Selekor Savo Milošević ispred sebe neće imati lagan zadatak, ali kako bi sa što više informacija dočekao okupljanje on je sa Zvjezdanom Misimovićem odlučio posjetiti neke igrače i odgledati neke njihove utakmice uživo.

Osim toga, selektor i Misimović očito su svoje slobodno vrijeme iskoristili i kako bi se malo opustili, te su snimljeni jako raspoloženi u Minhenu.

Selektor Milošević poznat je kao osoba koja jako voli zapjevati, a i sada je to prisutnima odlučio demostrirati.

Oglasi

Tako je Savo Milošević ponosno uzeo mikrofon u ruke i pokazao kakav je majstor van zelenih terena i ostalih stvari vezanih za nogomet.

Kako je sve to izgledalo pogledajte OVDJE.

Šta je Milošević rekao o grupama za Ligu nacija?

Prije nekoliko dana izvučene su i grupe za Ligu nacija, a naša reprezentacija biti će u grupi sa Njemačkom, Nizozemskom i Mađarskom.

"Zasad ne gledamo prema Ligi nacija. Grupa očekivana s obzirom da u Ligi A Lige nacija nema "poželjnijih" protivnika", rekao je Milošević.

Nešto ranije, prije Miloševića komentar je dao i Zvjezdan Misimović.

"Možemo biti zadovoljni. Iako bismo realno u svakoj grupi bili autsajderi mislim da je moglo i gore. Biće zanimljivo, ali sada gledamo samo na Ukrajinu", rekao je kratko Misimović.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Ja bi porucio gosn savi da mitra mirica pozove u repku
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi