Gdje je danas bio Savo Milošević? Može biti itekako zadovoljan onim što je vidio!
Savo Milošević danas je u Njemačkoj pratio Augsburg i Ermedina Demirovića i može biti itekako zadovoljan onim što je vidio.

Zajedno sa Zvjezdanom Misimovićem

Gdje je danas bio Savo Milošević? Može biti itekako zadovoljan onim što je vidio!

Eldar Ganibegović

Iako nekima zvuči dugo još 40-ak dana do baraža za EURO, to je ustvari jako malo vremena za one koji rade na pripremi utakmice ili nadamo se utakmica. Savo Milošević i Zvjezdan Misimović rade punom parom, a mogu biti itekako zadovoljni onim što su danas vidjeli.

Osmog februara je u Parizu održan žrijeb Lige nacija koja počinje na jesen. Naša selekcija smještena je u grupu 3 A divizije.

Protivnici su nam evropske sile - Nizozemska, Mađarska i Njemačka. Nema sumnje da bi uspjeh bio i sam ostanak u A diviziji pored ovakvih protivnika.

Prije toga, baraž i nadamo se EURO 2024.

Na žrijebu u Parizu su, između ostalih, od naše delegacije bili selektor Savo Milošević i direktor Zvjezdan Misimović. Liga nacija je sada u drugom planu, a ono najvažnije što nas čeka je baraž za EURO u martu.

Naša selekcija 21. marta u Zenici dočekuje Ukrajinu. Nakon toga, nadamo se da ćemo igrati i drugu utakmicu. Ako prođemo, u direkntnom okršaju za odlazak na EURO na Grbavici smo dočekali Island ili Izrael.

Oglasi

Milošević i Misimović iz Pariza su se zaputili dalje da obilaze naše igrače. Danas mogu biti itekako zadovoljni onim što su vidjeli.

Oni su pratili utakmicu Bundeslige između Augsburga i RB Leipziga. Rezultat je bio 2:2 na kraju, a bod domaćem timu donio je Ermedin Demirović koji je postigao tako svoj 12. gol u Bundesligi ove sezone. Ima i šest asistencija.

Amar Dedić povrijeđen

Jučer je ovaj dvojac bio u Salzburgu. Tamo su ispratili derbi meč Bundeslige između Salzburga i Sturma.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Završeno je 1:1, no na djelu nisu mogli vidjeti Amara Dedića koji je povrijeđen. Petnaestak minuta do kraja meča iz igre je izašao i Jusuf Gazibegović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi