Osoblje restorana u Istanbulu iznenadilo Pjanića i njegovu mamu detaljem na torti

Mali znak pažnje

Osoblje restorana u Istanbulu iznenadilo Pjanića i njegovu mamu detaljem na torti

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić jučer je proslavio svoj 32. rođendan.

Pjanić je sinoć s porodicom imao dvostruko slavlje u jednom restoranu u Istanbulu, a nekoliko fotografija objavio je i na Instagramu.

Naime, Pjanić nije bio jedini koji je jučer slavio svoj rođendan jer je i njegova mama Fatima rođena također 2. aprila.

Oni su iskoristili priliku da zajedno proslave svoje rođendane, a osoblje u restoranu se pobrinulo da napravi odličnu atmosferu i iznenadi porodicu Pjanić tortom.

Napravili su tortu na kojoj su uspjeli da iskombinuju imena Miralema i njegove mame Fatime što je oduševilo porodicu Pjanić, a bh. veznjak je fotografiju torte objavio i na svom Instagram profilu.

Torta nije bila previše raskošna i nakićena, ali upravo takve sitnice su nešto što najviše i oduševi čovjeka jer se pokaže odličan znak pažnje.

Top Komentari

Goran86
A Serif Konjevic nego Pjanke kako je dobio kosu glava jos veca
1 3
emanuelmacron
ziku mu kose
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi