Poznata turbofolkerica zabavljala Pjanića i društvo

Nekada Šerif, a sada Rada

Poznata turbofolkerica zabavljala Pjanića i društvo

Admin Čaušević

Miralem Pjanić je prije nekoliko dana proslavio svoj 32. rođendan.

Iako cijeli život živi u inostranstvu, Pjanić je ostao vjeran bosanskom duhu i tradiciji, posebno kada su u pitanju neke svećanosti.

Dobro su poznate scene kada je angažovao Šerifa Konjevića na zabavi povodom njegovog transfera u Barcelonu prije dvije godine.

Sličan dernek Pjanić je ponovo i prije nekoliko dana u jednom od istanbulskih restorana kada je slavio rođendan.

Bh. reprezentativnog veznjaka i njegovo odabrano društvo je između ostalih zabvljala i poznata srbijanskka turbofolkerica Rada Manojlović.

Nakon zabave interenetom su počeli kružiti snimci sa zabave, a niko nije ni sumnjao da će Manojlovića napraviti sjajnu atmosferu.

[instagram]kQ3A1igyS6A[/instagram]

Inače, osim Manojloviće je pjevala i Aldina Bajić.

Dan nakon zabave Pjanić je sa Bešiktašom gostovao Trabzonsporu, a iskusni veznjak je u remiju 1:1 igrao posljednjih 15-ak minuta.

Top Komentari

King_Kenny
..."ostao vjeran bosanskom duhu i tradiciji" pa doveo srbijansku pevaljku da mu pjeva na rodjendanu... :D Bosnjo,da te nema trebalo bi te izmisliti.
28 4
Trpim
Propalica decenije
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti