Juventus i Barcelona dogovorili razmjenu Pjanić - Arthur, ali Brazilac 'koči' kompletan posao
Foto - EPA

Veliki posao je na pomolu, čeka se razgovor s Melom

Juventus i Barcelona dogovorili razmjenu Pjanić - Arthur, ali Brazilac 'koči' kompletan posao

M. Šljivak

Torinski Juventus ponudio je ekipi Barcelone razmjenu igrača u kojoj bi učestvovali Miralem Pjanić i Arthur Melo.

Stara dama silno u svojim redovima želi brazilskog veznjaka iz Barcelone i za njega su ponudili reprezentativca BiH, a kako navodi Mundo Deportivo klubovi su se već dogovorili o razmjeni.

Gazzetta dello Sport i Tuttosport su također objavili kako je Barca pristala na ponudu iz Torina i da su spremni prihvatiti zamjenu Pjanić - Arthur.

Ipak, Arthur je taj koji za sada koči kompletan dogovor. Navodno on ne želi napustiti Barcelonu, ali je Juventus od katalonskog kluba dobio dozvolu da direktno pregovara s igračem i da ga pokuša uvjeriti da prihvati ponudu.

Tuttosport navodi i kako bi dodatni problem mogla predstavljati činjenica da i PSG želi 23-godišnjeg veznjaka. Tamo mu igra dobar prijatelj Neymar i Brazilac sasvim sigurno razmatra odlazak u Pariz. PSG je za Arthura ponudi Leandra Paredesa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bianconeri će ipak u narednom periodu pokušati da uvjere Arthura da prihvati ponudu. Predstavit će mu plan u kojem će on imati svoju ulogu i vidjet ćemo hoće li na kraju transfer biti završen.

Melo je član Barce od 2018. godine. Stigao je iz Gremija za 30 miliona eura, a ove sezone je u 23 odigrana meča upisao četiri gola i četiri asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarayevac
Znači Pjanić uziva ugled u Juventusu ko Maca diskrecija u bh parlanent
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi