Mama frizerka došla gledati Dončića i očarala sve osmijehom, a njen outfit bio je posebna tema

Mirjam bodrila svog sina

Mama frizerka došla gledati Dončića i očarala sve osmijehom, a njen outfit bio je posebna tema

Edmir Škorić

Luka Dončić s Dallas Mavericskom igra veliko finale NBA lige, ali čini se da će Slovenac ostati uskraćen za prvu titulu u karijeri u Sjedinjenim Državama, osim ako se ne desi neko veliko čudo.

Dallas je u prva dva meča finala gostovao u Bostonu i oba puta je izgubio. U trećoj utakmici, koja je odigrana u Dallasu, Mavericksi nisu uspjeli zaustaviti Celticse, pa je Boston sada na pragu 18. titule.

Za Dončića, koji igra sjajno tokom cijele sezone i predvodi Dallas u finalu, razočarenje je veliko, no čini se da nema dovoljno dobar tim oko sebe da bi se zaustaviti sjajni Celticsi.

Luka je imao veliku podršku u trećoj utakmici, pošto ga je uživo došla pratiti mama Mirjam Poterbin. Frizerka koja je postala veoma uspješna žena, djelimično zahvaljujući i sinu, očarala je Amerikance.

Oglasi

Mirjam ima 50 godina, ali mnogi su ustanovili da izgleda barem duplo mlađe. Dončićeva mama je frizerka koja je bila vlasnica salona ljepote, te je bila menadžerica slavnog košarkaša u njegovim ranim danima karijere.

Njoj je pripalo skrbništvo nad Lukom nakon razvoda od bivšeg košarkaša Saše Dončića. Imala je u prošlosti nesuglasica sa sinom, ali i dalje mu je velika podrška i često ga dolazi gledati.

Dončićeva mama postala je viralna nakon dolaska u American Airlines Centar. Na fotografiji koju je objavila na Instagramu Mirjam nosi jednostavnu bijelu majicu bez rukava s trapericama, a nosila je također bijelu torbicu i bijelu jaknu koju je držala u rukama. Frizerka je raspustila kosu kako bi upotpunila njen izgled te večeri.

Poterbin je prije nego što je rodila Luku također bila i manekenka, a radila je i kao voditeljica reality showa u Sloveniji.



Top Komentari

YouTalkinToMe
Ako nece ona sa ovim joker osmjehom očarati, ne znam će onda.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi