Miševi skupo koštali legendarnog Stevena Gerrarda

Inspekcija otkrila najezdu miševa u baru nekadašnjeg igrača Liverpoola

Miševi skupo koštali legendarnog Stevena Gerrarda

Protiv vlasnika ugostiteljskog objekta Vincent Cafe & Cocktail Bar u Londonu pokrenut je krivični postupak jer je sanitarna inspekcija u pomenutom objeku 2016. godine pronašla živog miša i izmet ove životinje.

Jedan od suvlasnika pomenutog lokala je i legendarni fudbaler Liverpoola Steven Gerrard, a engleski sud je vlasnicima objekta izrekao kaznu od 20.000 funti zbog "izazivanja najezde miševa".

Inače, sud je uzeo u obzir i finansijske probleme londonskog bara, pa je izrekao nešto blažu kaznu. Ipak, osim kazne vlasnici će morati platiti i 2.488 funti sudskih troškova.

Inače, navedeno je da je Vincent Cafe & Cocktail Bar u svakoj od protekle tri godine poslovao sa gubitkom od čak 150.000 funti, pa je jasno da poslovni projekat legendarnog Stevena Gerrarda i ne ide po planu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije