Misimović se u SAD-u družio sa košarkašem Clevelenda

Uživa u mirovini

Misimović se u SAD-u družio sa košarkašem Clevelenda

Danas kada je u mirovini Zvjezdan Misimović trudi se što više putovati i uživati s porodicom.

Misimović nerijetko na Instagramu dijeli s fanovima fotografije s atraktvnih lokacija, a posljednjih dana njegovo odredište je SAD, gdje uživa gledajući NBA utakmice.

Najprije je Misimović s tribina bodrio Musine Brooklyn Netse, a sinoć je bio i na meču Cleveland Cavaliersa protiv Boston Celticsa, gdje je zapravo bio gost hrvatskog košarkaša Ante Žižića.

Našeg bivšeg fudbalera je u dvorani "Rocket Mortgage FieldHouse" čekalo posebno mjesto, a fotografiju sa njihovog zajedničkog druženja po završetku utakmice upravo je Žižić objavio na društvenim mrežama.

"Top brate", bio je Misimovićev komentar na fotografiju.

U Clevelandu je inače Žižić od 2017. godine, a kroz karijeru je ranije igrao za Darussafaku, Goricu, Cibonu i Kaštelu.

Top Komentari

Panjevi7
Joj rečenice majko mila,, trudi se što više putovati i uzivati „!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi