Pjanić objavio skok s jahte na Ibizi, a Misimović ga pitao: "Je li to u Kalesiji?"

U komentarima se oglasio i Zlatan Muslimović

Pjanić objavio skok s jahte na Ibizi, a Misimović ga pitao: "Je li to u Kalesiji?"

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić i dalje uživa na zasluženom odmoru i to na Ibizi gdje se nalazi sa sinom Edinom i svojim prijateljima.

Pjanić već nekoliko godina ljetuje na Ibizi gdje njegov dobar prijatelj Marco Borriello ima kuću. I ovo ljeto Pjanić je iskoristio da sa svojim sinom Edinom posjeti ovo prelijepo mjesto i maksimalno uživa.

Bh. fudbaler objavio je danas video s jahte s koje je skakao u more na noge, a onda su mu komentare ostavili bivši saigrači iz reprezentacije Zvjezdan Misimović i Zlatan Muslimović koji su nasmijali sve.

Prvi koji se oglasio bio je Misimović koji je kratko napisao "Je li to u Kalesiji", dok je Muslimović savjetovao igraču Juventusa da ne skače na noge kako ih ne bi slomio.

"Je li to kalesijska lasta brate? Lagano slijedanje na nogice, da krila ne polomiš. De, bolan baci se na glavu, ne rizikuj noge", poručio je Muslimović.

Međutim, mnogo pažnje privuli su njegovi bivši saigrači Francesco Totti, Medhi Benatia i Kevin Strootman koji su također komentarisali Pjanićev video s jahte.

View this post on Instagram

YES , all right here 👌🏻

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Top Komentari

Turgut2
Svaki insan nesto kaći po netu. Samopouzdanje ili šta je u pitanju da pokaže se da imaju život. Sabur ljudi više privatnosti ne bi škodilo
3 0
konjnakvadrat
A sta, samo sina poveo ? A gdje mu je zena?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi