Smijeh do suza: Zvjezdan Misimović pokazao kakav "poklon" je od sinova dobio za Dan očeva

Oglasio se na Instagramu

Smijeh do suza: Zvjezdan Misimović pokazao kakav "poklon" je od sinova dobio za Dan očeva

E. Čaušević

U Njemačkoj se danas obilježava Dan očeva, a svojom objavom na Instagramu sve je nasmijao bivši bh. reprezentativac Zvjezdan Misimović.

Misimović nakon završetka karijere većinu svog vremena koristi da provede s porodicom i nadoknadi sve ono što je propustio dok je profesionalno igrao fudbal širom Evrope, ali i svijeta s obzirom da je nekoliko godina proveo u Kini.

Naime, u Njemačkoj se danas obilježava Dan očeva, a objava popularnog Misketa na Instagramu je do suza nasmijala njegove fanove.

Misimović je objavio fotografiju i pokazao kakav "poklon" je i ove godine dobio od svojih sinova. Fotografiju ne treba previše objašnjavati jer ona sama govori više od hiljadu riječi.

Bivši bh. reprezentativac je u braku sa Stefanijom, a ljubav je počela još u srednjoškolskim danima. Oni su zajedno već 15 godina i imaju trojicu sinova.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Miske kralju!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti