Misimovićevom sinu Luki baš nije lako: Neko radi, a neko se zaje*ava

Sprema se za novu sezonu

Misimovićevom sinu Luki baš nije lako: Neko radi, a neko se zaje*ava

E. Čaušević

Zvjezdan Misimović sigurno je jedan od najboljih igrača koji je igrao u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Misimović je prije nekoliko godina odlučio završiti svoju karijeru koja je bila zaista na zavidnom nivou. No, njegov sin Luka odlučio je krenuti stopama svog oca i odlučan je da uspije u svijetu fudbala.

Luka je trenutno član omladinske škole TSV 1860 iz Minhena, a odigrao je i nekoliko mečeva za kadetsku reprezentaciju naše zemlje.

Ovaj 15-godišnjak se sprema za novu sezonu, a sigurno da od oca može mnogo toga da nauči. Misimović je uvijek tu da savjetuje svoje sinove, ali s njima se često voli našaliti.

Da ima zaista odlične odnose sa najstarijim sinom Misimović je pokazao objavom na Instagramu. On je bio u teretani s Lukom koji se vrijedno sprema za novu sezonu, ali Miske nije bio baš tako raspoložen za trening.

"Neko radi, a neko se zaje*ava", napisao je Misimović na Instagramu.

Top Komentari

Penderinos
Vidi malog u trenirci BH reprezentacije, nadam se da se neće okrenuti Srbiji ili hrvatskoj kao sto neki rade
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi