Misimović izgubio utrku od sina Luke, a onda nasmijao sve svojom "osvetom"

Nije više brz kao nekada

Misimović izgubio utrku od sina Luke, a onda nasmijao sve svojom "osvetom"

E. Čaušević

Bivši bh. reprezentativac Zvjezdan Misimović prije četiri godine odlučio je završiti svoju karijeru, te svoje vrijeme sada većinom provodi u krugu porodice.

Misimović se često oglašava na Instagramu i pokazuje kako provodi vrijeme sa svojim sinovima s kojima se itekako dobro zabavlja. Ovaj put na "udaru" je bio njegov najstariji sin Luka.

Oni su odlučili da se potrkaju kako bi vidjeli ko je brži. Luka je u tome bio daleko bolji, a Zvjezdan je bio u šoku koliko je izgubio na brzini u prethodnih nekoliko godina.

No, već u narednom videu kojeg je objavio pokazao je da je našao način da bude brži od Luke i time je nasmijao svoje fanove.

Promo

Top Komentari

LjutiKrajisnik
Miske kralj, malo je reci. Dovoljno reci d la mali trci u majici nase repke. :)
12 0
ek76
Igracina i legenda .
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi