Zvjezdan Misimović ne propušta priliku za trening, ali ni za gledanje serije

Spojio ugodno s korisnim

Zvjezdan Misimović ne propušta priliku za trening, ali ni za gledanje serije

E. Čaušević

Legendarni bh. fudbaler Zvjezdan Misimović prije nekoliko godina je završio svoju igračku karijeru, ali i dalje se trudi da ostane u što boljoj formi.

Misimović iza sebe ima zaista impresivnu karijeru, a sigurno da je najbolju sezonu odigrao 2008/09. kada je s Wolfsburgom došao to titule prvaka Njemačke.

Prije nekoliko godina odlučio je okačiti kopačke o klin nakon što je odigrao par sezona u Kini. Misimović sada uživa u zasluženoj penziji, te najviše vremena provodi s porodicom.

No, popularni Miske i dalje nalazi vremena za treniranje kako bi ostao u formi. Na Instagramu je pokazao kako trenira tokom pandemije koronavirusa, te spaja ugodno s korisnim.

Tokom treniranja očito voli da gleda seriju "Narcos - Mexico)", a sigurno da mu tako vrijeme dosta brže prolazi.

Top Komentari

Arnel925
Nije nesto serija. Narcos je dosta bolja bila
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi