Mladi portugalski reprezentativac upucan u prsa!

Nesreća se desila u automobilu

Mladi portugalski reprezentativac upucan u prsa!

Edmir Škorić

Užasne vijesti stižu iz Portugala jer je talentovani mladi portugalski reprezentativac Bruno Tavares slučajno pogođen u prsa.

On je u nedjelju završio u lisabonskoj bolnici i zamalo je izgubio život nakon šale s prijateljima u automobilu, a o nerseći je javnost u Portugalu saznala tek danas.

Tavares se nlazio u automobilu s nekoliko prijatelja, a jedan od njih je kod sebe imao pištolj i navodno je slučajno ispalio metar koji je pogodio nesretnog nogometaša, koji je odmah prevezen u bolnicu.

Policija trenutno traga za dječakom koji je pucao u nogometaša jer je pobjegao iz automobila.

Tavares igra za rezervni tim Sportinga i ove sezone je postigao dva gola u šest utakmica, a član je i U19 reprezentacije Portugala.

Top Komentari

AsmirM
Drustvo za pozeliti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi