Mladoženja na svadbi uništio nepozvanog gosta - Razlog je djeveruša koju je odveo u toalet
Nestvarne scene u kojima su bokseri prebili nesretnog momka. Među njima je bio bi mladoženja (Foto: Screenshot)

Nevjerovatan napad boksera

Mladoženja na svadbi uništio nepozvanog gosta - Razlog je djeveruša koju je odveo u toalet

M. Šljivak

Korištenje borilačkih vještina u loše svrhe postalo je relativno često širom svijeta, a to se desilo i na jednom vjenčanju u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je mladoženja pretukao nepozvanog gosta koji je završio 'u mraku' s djeverušom.

Borilačke vještine sve se češće koriste u loše svrhe. Dosta je onih koji treniraju samo zato da bi naudili drugima i dešavaju se brutalni napadi.

Jedna takva scena desila se na vjenčanju u Sjedinjenim Američkim Državama. U glavnim ulogama bili su nepoznati gost, djeveruša, mladoženja i njegovi kumovi.

Nepoznati momak pojavio se nepozvan na vjenčanju. Uspio je na njemu zavesti jedno od djeveruša i završio je s njom u toaletu gdje su razmijenili nježnosti.

Nažalost po njega, uhvaćen je na djelu. Ubrzo se u toaletu pojavio mladoženja koji je iz nekog razloga bio bijesan što je djeveruša s ovim momkom završila u intimi.

Uslijedio je potom istinski haos. Ohrabren podrškom prijatelja mladoženja je krenuo u napad, a priključili su mu se i još jedan prijatelj.

Oglasi

Navodno je riječ o lokalnim bokserima. Oni su iskoristili ovu plemenitu vještinu da prebiju nesretnog momka koji je na kraju završio u krvi.

Protiv dvojice se nije mogao braniti. Očigledno je vjerovao da mu se ništa neće desiti i da će ga samo otjerati sa svadbe, no sve je završilo jako loše po njega.

Sreća po njega je da su prisutni uspjeli da zaustave napad ludog mladoženje i njegovog prijatelja, ali nažalost, šteta je već napravljena.

Boks je plemenita vještina i prava je šteta vidjeti da se koristi u ovakvim situacijama kada je na drugoj strani neko ko se ne može braniti.

[twitter]https://twitter.com/FightHaven/status/1445382965010354200[/twitter]

Pogledajte ovaj zaista nevjerovatan napad mladoženje kojem je očigledno pao mrak na oči što se mora ženiti.

Oglasi