Mogli su se barem malo potruditi: EA Sports objavio novu naslovnicu za FIFA 19

Samo je dres drugačiji

Mogli su se barem malo potruditi: EA Sports objavio novu naslovnicu za FIFA 19

E. Čaušević

Ljubitelji igrica s nestrpljenjem očekuju da EA Sports objavi novo izdanje igrice FIFA, a FIFA 19 u prodaji bi se trebala naći već narednog mjeseca.

Cristiano Ronaldo je već neko vrijeme zaštitno lice ove igrice, a EA Sports je nedavno objavio cover za FIFA 19. Problem je što je CR tada i dalje bio igrač Real Madrida jer je u međuvremenu napustio kraljevski klub i potpisao je za Juventus.

EA Sports je morao brzo da reaguje i promijeni cover za FIFA 19, a danas su objavili kako će on izgledati. Mnogi su očekivali neke drastične promjene, no to se nije desilo. Slika je i dalje ista samo što sada Ronaldo umjesto dresa Reala nosi dres Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi