Pjanićev sin Edin poput Ronalda, komentar ostavio Borriello

Moglo bi biti nešto od njega

Pjanićev sin Edin poput Ronalda, komentar ostavio Borriello

Miralem Pjanić često obajavi na instagramu sliku ili video svog presimpatičnog sina Edina koji je proteklih godina oduševljavao sve Miralemove pratioce, fanove.

U nekoliko navrata vjerodostojno je imitirao proslave golova raznih igrača Juventusa.

Malo-malo Edin je znao oponašati Paula Dybalu, također u sjećanju je mnogima ostao video kako "glumi" Marija Mandžukića, zatim Pipitu Higuaina, a sada je otišao i korak dalje.

Naime nakon što je Cristiano Ronaldo stigao u Juventus, očito se Edinu svidjelu da i jjega počne oponašati.

Na videu koji je objavio Miralem, Edin se bori protiv pokretnog golmana, a nakon pravovremenih šuteva i poslije dva gola koja je postigao, stidljivo proslavlja iste na način kako to Ronaldo čini.

Komentar je ostavio i nekadašnji saigrač Pjanića iz Rome Marco Boriello "come sresce" - kako raste.

Dijete je stvarno predrago.

View this post on Instagram

😌👌🏻💯🎯

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Top Komentari

karlhajncbraco
Presimpatično i predrago... :) moj novinaru
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi