Zar i ti Muhamede? Salah ulovljen sa atraktivnom brinetom, jedan detalj mnoge frapirao

Šta će reći supruga Magi?

Zar i ti Muhamede? Salah ulovljen sa atraktivnom brinetom, jedan detalj mnoge frapirao

A. Čaušević

Mohamed Salah je jedan od najpoštovanijih fudbalera današnjice te ga mnogi omladinci vide kao svog fudbalskog uzora. 

Salah je poznat po tome da nastoji da nema mrlja van terena i tako je do sada zaista bilo, međutim s ozbirom na njegovu popularnost svaka greška se skupo plaća.

Zvijezda Redsa se našla na udaru kritika zbog jedne fotografije sa zanosnom brinetom Soniom Gergis koja je inače bila Miss Egipta.

Naime, Salah je na zajedničkoj fotografiji zagrlio atraktivnu 28-godišnjakinju što nije promakalo svima koji jedva čekaju krivi potez sjajnog igrača.

Salah je poznat kao pobožni musliman koji praktikuje svoju vjeru te se ga iz tog razloga mnogi osudili zašto je kao oženjen mušakarac zagrlio drugu ženu što se prema islamskim propisima smatra grijehom.

Oglasi

Gergis je objavila fotogafiju na svom zvaničnom Instagram profilu te je u međuvremenu skupila nekoliko hiljada lajkova.

Inače, ovo nije prvi puta da ova poslovna žena koja živi u Dubaiju objavljuje zajedničku fotografiju sa Salahom pošto je to uradila i prošle godine.

Za prepostaviti je da Salahovoj dugogodišnjoj supruzi Magi uopšte nije bilo drago za vidjeti njenog muža nasmijanog u zagrljaju druge žene.

Mohamed i Magi su u vezi još od djetinjstva, a vjenčali su se 2013. godine. U međuvremenu su dobili dvije kćerke Makku i Kayan.

Inače, Maci je po struci biotehnolog te iako je supruga bogatog fudbalera odlučila je se bavi privatnim poslom. U javnosti je pojavljuje jako rijetko i to uglavnom na domaćim mečevima Liverpoola kako bi podržala svog muža.

Oglasi