Lovren mislio da je provalio Salaha, a onda je ''uletio'' John Terry

Kakanjac u svom stilu

Lovren mislio da je provalio Salaha, a onda je ''uletio'' John Terry

A. Čaušević

Ako je fudbal izrodio neko sjajno prijateljstvo onda je to definitivno ono između Dejana Lovrena i Mohameda Salaha.

Posljednjih godina Salah je značajno transformisao svoje tijelo, Egipćanin je svoj dom pretvorio u teretanu što je na kraju dalo i rezultat.

Zvijezda Liverpoola sada ima znatno krupnije i vidljivije mišiće nego što je to bio slučaj kada je stigao u Premiership, ligu koja je fizički itekako zahtjevna.

Sada se Salah uopšte ne ustručava pokazati svoje mišiće jer se zaista ime čime i pohvaliti. Njegova posljednja objava je privukla dosta pažnje.

Salah je objavio fotografiju svog ''isklesanog'' tijela, a među prvim koji je reagovao bio je Lovren, veliki prijatelj sjajnog ofanzivca Redsa.

U šaljivom komentaru ''Photoshop 100%" hrvatski defanzivac porijeklom iz Kaknja se našalio sa Salahom da je fotogafija montirana.

[twitter]https://twitter.com/fcsalah11/status/1544719045362163718[/twitter]

Ubrzo nakon toga javio se John Terry, bivši Salahov saigrač iz Chelseaja i jedan od najboljih defanzivaca u historiji Premiershipa.

"Dejane, da budemo pošteno, i ja da izgledam tako objavljivao bih fotografije", poručio je čuveni kapiten Chelseaja.

Inače, Salah je nedavno riješio dilemu koja ga je proganjala već mjesecima. Produžio je ugovor s Liverpoolom do 2025. godine uz sedmičnu platu od 460.000 eura.

Top Komentari

King_Kenny
...Salah da zna sta su ujkice poput Lovrena radili muslimanima u BiH bjezao bi od njega udarajuci se nogama u g*zicu...
6 1
user1643277060
Čudno da nije naslov:"Šaljivi Bosanac posramio Salaha".
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi