Stao pored Salaha i digao majicu da pokaže trbušnjake, pa skoro propao u zemlju zbog stida

I Kouka je u formi, ali ni blizu kao zvijezda Liverpoola

Stao pored Salaha i digao majicu da pokaže trbušnjake, pa skoro propao u zemlju zbog stida

E. Čaušević

Mohameda Salaha ovaj put nećemo gledati na Svjetskom prvenstvu jer se Egipat nije uspio kvalifikovati za Katar, ali on je odlučio da ostane u što boljoj formi do nastavka sezone i ponovo je mnoge iznenadio svojim isklesanim tijelom.

Salah se nalazi trenutno na odmoru i već nekoliko dana boravi u Dubaiju gdje je jučer bio na jednoj ceremoniji.

Iako neće igrati s Egiptom na Svjetskom prvenstvu jasno je da je Salahov glavni cilj da tokom ove pauze ostane u što boljoj formi, te da bude spreman za nastavak sezone s Liverpoolom krajem decembra.

Salah koristi svako slobodno vrijeme da odradi trening i ode u teretanu, a kakvu transformaciju je uspio da napravi u svega godinu dana pokazala je njegova najnovija fotografija.

On je objavio Instagram story na kojem se vidi kako je trenirao sa saigračem iz reprezentacijem Hassanom Koukom, te se pohvalio svojim trbušnjacima.a

Salahovi trbušnjaci su kao isklesani i jasno je da se on nalazi u najboljoj formi u životu, a mukotrpni treninzi u teretani i rigorozan plan istih pokazali su zaista nevjerovatan rezultat.

Oglasi

Fudbaler Liverpoola je ponosno podigao majicu i pokazao trbušnjake, a to je uradio i njegov saigrač Kouka koji se sigurno malo postidio kada je vidio da Salah izgleda kao isklesan.

  

Salah ima gotovo savršene trbušnjake, a njegovom saigraču iz reprezentacije nije bilo baš ugodno kada je vidio razliku između njih dvojice

Kouka nema ni blizu trbušnjake kao njegov saigrač iz reprezentacije i sigurno da mu nije bilo baš ugodno pozirati pored Salaha koji je svoje tijelo doveo skoro do savršenstva.

Salah će imati vremena da se pripremi što bolje za nastavak sezone, a mečeve Svjetskog prvenstva će posmatrati putem TV ekrana i sigurno da žali što sa Egiptom nije uspio da izbori plasman na Mundijal.

Egipćani su u kvalifikacijama za SP totalno podbacili i izbačeni su nakon poraza od Senegala.

Top Komentari

Antaressa
Vruće djevojke vas čekaju na -- Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi