Savjet iskorištene 'glumice' zvijezdi: "Smršaj, tvoja igra je smor kao što si ti u krevetu"

Moriah je brutalna

Savjet iskorištene 'glumice' zvijezdi: "Smršaj, tvoja igra je smor kao što si ti u krevetu"

Midhat Šljivak

NBA zvijezda Zion Williamson nedavno se našao u centru pažnje nakon što ga je putem medija glumica iz filmova za odrasle Moriah Mills optužila za seksualno iskorištavanje. Nije joj rekao da čeka dijete s drugom i ona mu je služila kao igračka, pa sada čini sve da ga izvrijeđa.

Zion Williamson još je jedna u nizu zvijezda koja ima problema s djevojkama sumnjivog morala. Nije to nikakvo čudo kada se zna da je bogat i uspješan sportista.

Prije nekoliko mjeseci zvijezdu New Orleans Pelicansa je putem medija napala glumica iz filmova za odrasle Moriah Mills. Krivo joj je bilo što joj NBA košarkaš nije rekao da čeka dijete s drugom ženom i što ju je iskoristio u krevetu.

"Bila sam s tobom prošle sedmice u New Orleansu i nisi mi mogao reći da čekaš dijete s drugom. I to nakon svega što sam za tebe učinila. Dopustila sam ti toliko puta da me j***š bez kondoma i ovako mi vraćaš. Ugrozio si mi život spavajući sa svim tim ženama bez zaštite", poručila je ona u seriji brutalnih psovki na društvenoj mreži X.

[instagram]https://www.instagram.com/p/C1Gt7HVK2cy/[/instagram]

Oglasi

Kako se Zion nije previše obazirao na njene prozivke Moriah Mills ga se ovih dana ponovo sjetila. Ponovo je iskoristila društvene mreže da kaže poneku rečenicu.

"Savjet za Ziona kad već me blati po medijima svake sedmice. Možda bi trebao izgubiti koju kilu i pokušat izdržati u krevetu sat ili dva", govori Moriah i nastavlja:

"Kako bi bilo da vježbaš trojke, svi su umorni od tvojih dosadnih zakucavanja. Smor su i dosadni kao što si ti u krevetu", poručila je ona.

Prije nekoliko mjeseci također je vrijeđala njegovu muškost. Bila je surova.

"Već u mladim godinama ne možeš. Možda bi ti paklo tableta pomoglo. Ne žalim te uopšte", poruka je ove glumice.

Ona je samo jedna u nizu poznatih influenserica s društvenih mreža i iz industrije za odrasle koje su završile s NBA zvijezdama. Mnoge su izašle bogatije iz tih veza, neke su ostale trudne i ovakve stvari ćemo definitivno gledati u narednim godinama