Mourinha neće ni kocka: Izgubio opkladu sa mališanom

Morao mu dati dres

Mourinha neće ni kocka: Izgubio opkladu sa mališanom

Portugalskom treneru Joseu Mourinhu ne ide, pa ne ide. Chelsea reda katastrofalne rezulate, Mourinho za nedolično ponašanje mora platiti 30.000 eura, a ništa bolji nije ni u kocki. 

Naime, Mourinho je prije utakmice sa West Hamom razgovarao sa klincima u tunelu, a jednom je na kraju morao pokloniti i dres Chelseaja. To je ispričao nekadašnji fudbaler 'Čekičara' Stuart Slater.

"Prije utakmice Mourinho se družio sa klincima. Jedan mu je rekao: 'Pobijedit ćemo vas', a onda Mourinho otišao i vratio se sa ponudom za opkladu. Rekao je: 'Ako mi pobijedimo, dat ćeš mi tvoj dres. Ako vi dobijete utakmicu, ja ću tebi dati Chelseajev", dodao je Slater. 

Chelsea je na kraju poražen od West Hama rezultatom 2:1. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.