Navala humora nakon utakmice Chelseaja i Arsenala

Nije bilo milosti prema Wengeru

Navala humora nakon utakmice Chelseaja i Arsenala

S. Bošković

Svaka velika utakmica donosi mnogo šala i slika na društvenim mrežama koje opisuju tijek utakmice, a tako je bilo i nakon duela Chelseaja i Arsenala.

Nakon današnjeg susreta Chelsea i Arsenala (2:0), internet je "poludio" radi sudačkih odluka i izjava aktera, a mnogi korisnici društvenih mreža nisu imali "obzirnosti u photoshopu" prema akterima.

Najveći dio šala upućen je prema navijačima Arsenala i Arsenu Wengeru. Veličao se Jose Mourinho i njegov sjajni omjer protiv Wengera, unatoč što je izgubio susret Community Shielda u augustu.

Special One je pokazao da je najbolji u Londonu, a photoshop nije zaobišao ni Diega Costu, koji je današnji susret učinio nezaboravnim.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.