Mourinho: Ovaj Božić mi je najteži u životu

Težak period za Portugalca

Mourinho: Ovaj Božić mi je najteži u životu

Endin Čaušević

Trener Manchester Uniteda, Jose Mourinho, priznao je da mu je ovogodišnji Božić veoma teško pao, te da je pod veoma jakim emocijama.

Naime, prije šest mjeseci preminuo je njegov otac Jose Manuel Mourinho koji je nekada bio golman. Mourinho je priznao da još uvijek nije prihvatio njegovu smrt, a dodatno mu je situaciju otežao i Božić koji je za njega najteži u životu.

"Ovo je prvi Božić bez mog oca i vjerujem da je upravo ovaj praznik najteži u mom životu. Još uvijek ne znam kako da prihvatim da je moj otac preminuo. Današnji preznik je sve to samo dodatno otežao za mene", rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi