Možete li prepoznati dvojicu mađioničara s fotografije?

Poznaju se od malih nogu

Možete li prepoznati dvojicu mađioničara s fotografije?

E. Čaušević

Vezni fudbaler hrvatske reprezentacije i Real Madrida, Luka Modrić, danas je proslavio svoj 35. rođendan.

Modrić lagano ide prema završetku svoje karijere, ali još uvijek igra u odličnoj formi i nije bez razloga "desetka" Real Madrida. Ovom veznjaku mnogi su čestitali rođendan, a pojavila se i fotografija koja je sve oduševila.

Naime, na društvenim mrežama objavljena je fotografija Modrića kada je imao 11 godina i bio omladinac Dinama, a pored njega je bio dosta viši i razvijeniji dječak.

No, mnogi su se iznenadili kada su saznali da je to Niko Kranjčar koji je samo godinu dana stariji od Modrića. Mnogi kažu da je i Niko mogao ostvariti dosta bolju karijeru da je htio i imao volje kao njegov dugogodišnji prijatelj.

Modrić je s druge strane s Realom osvojio sve što je mogao, a s Hrvatskom je na SP-u prije dvije godine bio srebreni. Također, osvojio je i Zlatnu loptu.

Top Komentari

Penderinos
David Copperfield ? Criss Angel ?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi