Rođendanska proslava s Mozzartom: FK Rudar obilježio 90 godina postojanja prijateljskom utakmicom

Rođendanska proslava s Mozzartom: FK Rudar obilježio 90 godina postojanja prijateljskom utakmicom

Sponzorski tekst

I kada se proslavlja i kada se tuguje prijatelji su uvijek tu za prijatelje. Ovog puta FK Rudar Prijedor okupio je svoje prijatelje povodom proslave 90 godina postojanja kluba, a rođendanska proslava obilježena je prijateljskom utakmicom sa Partizanom.

Betting sponzor susreta bila je kompanija Mozzart. Podrška kroz ovo sponzorstvo samo je nastavak uspješne saradnje regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću i „rudara sa Sane“.

Tim Gordana Petrića poslije izborenog evropskog proljeća dočekao je naGradskom stadionu crno-bele koji su do sada dva puta sa prvim timom gostovali u Prijedoru prije ravno pola vijeka. Kao i tada, mnogobrojna podrška sa tribina gostima i domaćinima nije izostala.

Opis nije dostupan.

"Utakmica je održana u sklopu proslave 90 godina postojanja Rudar Prijedor i trajaće cijelu sezonu. Centralni događaj će biti održan 23. maja naredne godine-na dan osnivanja našeg kluba. Nakon 50 godina, ovo je treće gostovanje crno- belih u Potkozarju, a prva dva su bila daleke 1972. godine", istakli su organizatori.

Opis nije dostupan.

Na kraju uzbudljivog meča, slavio je domaćin koji je zabilježio pobjedu protiv kombinovanog tima crno-belih. Inače, na ovom meču tačku na igračku karijeru stavio je dugogodišnji prvotimac Rudar Prijedora, Goran Kotaran, koji je udresu tima iz grada na Sani odigrao 303 utakmice.

Opis nije dostupan.

Tokom prošle sezone FK Rudar Prijedor krenuo u još jednu avanturu uPremijer ligi BiH, a podrška u ostvarenju ambicija stigla im je tada od kompanije Mozzart, koja bila ekskluzivni betting partner „rudara sa Sane“.

Opis nije dostupan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti