Najveće kvote na svijetu su u Mozzartu. Pogledajte koje su!

Kvote na njihove pobjede nigdje neće biti tako visoke kao u Mozzartu

Najveće kvote na svijetu su u Mozzartu. Pogledajte koje su!

Sponzorski tekst

Za dva fudbalska meča zakazana za ovu srijedu u Mozzartu uvijek će biti najviša kvota na svijetu. Konkretno, jedinica na Chelsea protiv Salzburga, odnosno dvojka na Celtic u okršaju sa Shakhtarom.

Ne zaboravite izvršiti registraciju i verifikaciju naloga i osvoji 50 besplatnih spinova i 10 rundi na brojevima.

CHELSEA - SALZBURG (SRIJEDA, 21.00), KEC 1.42

Chelsea je previše kiksao u posljednje vrijeme. Pobijedio je u samo dvije od posljednjih šest mečeva. Međutim, to ga ne spriječava da ostane blizu grupe lidera u Premijer ligi. Plavi su se ove sezone na domaćem terenu izvukli samo od Tottenhama (2:2), a i tada su bili nadomak pobjede. U posljednjem meču u Ligi prvaka Chelsea je neočekivano poražen od zagrebačkog Dinama (0:1), nakon čega je došlo do rekonstrukcije u stručnom štabu. Tuchel je smijenjen, a na njegovo mjesto došao je Poter, koji će večeras debitovati u ulozi stratega londonskog tima. Salzburg je za vikend upisao četvrtu uzastopnu pobjedu u austrijskom prvenstvu bez primljenog gola, pa je malo reći da su u odličnoj formi. U Ligi šampiona Bullsi su startovali remijem sa Milanom (1:1), potpuno zasluženim bodom.

SHAKHTAR - CELTIC (SRIJEDA, 18.45), DVOJKA 2.35

Tokom prošle sezone šampionata Ukrajine, Shakhtar je uspio da odigra samo 18 mečeva, ali i to je bilo dovoljno da zauzme prvu poziciju. Početak novog šampionata prolazi bez poraza. Nakon remija u prvom kolu, Rudari su pobijedili Krivbas i Ruh minimalnim rezultatom 1:0. Shakhtar je poslije ubjedljive pobjede u Leipzigu od 4:1 na otvaranju Lige šampiona savladao Chernomore (2:1). Celtic je prošle sezone bio najbolji u Škotskoj. Početak nove kampanje je pozitivan sa svih šest dosadašnjih pobjeda. Kelti su u posljednja dva kola deklasirali Dundee United (9:0), a potom i svog najvećeg rivala Rangersa sa 4:0. Ipak, start u evropskoj eliti nije bio uspješan, jer je Real Madrid bio bolji sa 3:0, pa se Celtic nada da će uspjeti slaviti u Varšavi, gdje je Shakhtar privremeni domaćin.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.