MOZZART na sajmu u Londonu potvrdio lidersku poziciju u regionu

Srpska kompanija imala zapažen nastup na najvećoj smotri igara na sreću u britanskoj prestonici

MOZZART na sajmu u Londonu potvrdio lidersku poziciju u regionu

Sponzorski tekst

Kompanija Mozzart se i ove godine predstavila na najvećem i najznačajnijem svjetskom sajmu igara na sreću ICE London 2019. održanom u Londonu. 

Ovo je bila odlična prilika da regionalni lider u ovoj oblasti pokaže kako veoma uspješno može da parira i svjetskoj konkurenciji, i još jedna potvrda da se ulaganje u mlade, visokoobrazovane kadrove i samostalni tehnološki razvoj, i te kako isplati.

I ove godine, Sajam je održan u velelepnoj londonskoj sajamskoj hali EXCEL gdje se, na više od 40 hiljada kvadratnih metara prostora, okupilo više od 500 najvećih kompanija iz više od 70 zemalja sa svih kontinenata kao i mnogobrojnih predstavnika državnih regulatornih tijela.
     
Predstavnica kompanije Mozzart Tamara Kantar ističe da je sajamski nastup za Kompaniju bio veoma uspješan.

"Ugovorili smo dosta novih poslova, obavili mnogo razgovora i sastanaka, neke dosadašnje saradnje smo još više unaprijedili. Veliko je zadovoljstvo, ali i poslovno priznanje, biti dio tako velikog događaja kao što je bio ovaj Sajam, a činjenica da smo ravnopravni sagovornik i partner i najvećim svjetskim priređivačima i kompanijama iz ove privredne grane, čini nas veoma ponosnim".

Koliko je nastup kompanije Mozzart na sajmu u britanskoj prestonici velika stvar za srpsku privredu uopšte, potvrdili su i predstavnici Britansko-srpske privredne komore, koji su bili gosti na štandu ove kompanije. Kako su istakli, industrija igara na sreću direktno utiču na privredni razvoj zemalja u kojima posluju, u smislu broja zaposlenih koje angažuju, ali i utičući na povećanje obima proizvodnje svojih dobavljača.
Ovo je jos jedan dokaz, kako su naveli, da Bosna i Hercegovina ima potencijal, vrijedne i obrazovane ljude kao i kompanije sa efikasnim procedurama korporativnog upravljanja, što je preduslov za uspjeh na tržištu.

I ove godine podršku kompaniji Mozzart pružila je Ambasada Republike Srbije u Londonu. Sajamski nastup kompanije Mozzart, lidera u oblasti igara na sreću u Jugoistočnoj Evropi i kreatora novih idejnih i inovativnih tehnoloških rješenja, bio je u skladu sa njenom reputacijom – moderan i inovativan.
Mozzart se svojim jubilarnim, desetim, nastupom predstavio simulacijom uplatnog mjesta sa modernim, inovativnim elementima eksterijera i enterijera.

Na Sajmu je predstavljen i terminal za klađenje sa dva ekrana, nova platforma za klađenje na brojeve koja igračima pruža mogućnost da se klade na svoje srećne brojeve koji će biti izvučeni u 70 najpoznatijih lutrija na svijetu. Pored navedenog, Mozzart je predstavio i Mozzart Lucky Super 6, rješenje koje obuhvata izvlačenje na svakih 5 minuta, džekpotove, bonus simbole…

Učešće na Sajmu podrazumijeva i prisustvo brojim stručnim skupovima i konferencijama, prvenstveno sa temom onlajn igara na sreću i primjene novih tehnologija kao i temama vezanim za odgovorno priređivanje igara na sreću, posebno sa aspekta prevencije zavisnosti, zaštite maloljetinika i zaštite igrača uopšte. Ono što se moglo čuti na stručnim skupovima posvećenim društvenoj odgovornosti potvrdilo je da su priređivači igara na sreću u Bosni i Hercegovini na pravom putu kada je u pitanju odgovorno priređivanje igara na sreću i da sa punim pravom predstavljaju lidere, ne samo u regionu, već i šire.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti