Uzmi bonus 5 KM i kladi se na najveće kvote na svijetu: City 1,76, Sparta Prag 2,15, St. Gallen 1.95

Uzmi bonus 5 KM i kladi se na najveće kvote na svijetu: City 1,76, Sparta Prag 2,15, St. Gallen 1.95

Sponzorski tekst

Nigdje na planeti nećete pronaći veće kvote za onlajn klađenje.

Poklon koeficijenti u punom sjaju, ali i poklon bonus u iznosu od 5 KM. Registruj se danas (srijeda 14. april 2021.) na www.mozzartbet.ba i u registracionoj formi (u posljednjem polju “PROMO KOD”) upiši “SPORTSPORT”. Mozzart te naredni dan časti sa bonusom u iznosu od 5 KM. Detaljno uputstvo pročitaj na kraju teksta.

Kladionica Mozzart iz ponude je ove srijede izdvojila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru Lige šampiona, Prve lige Češke i švajcarskog kupa, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

DORTMUND - MANCHESTER CITY (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 1,76

Pokazala je Borusija zube na Etihadu, pa itekako ima čemu da se nada pred praznim tribinama Vestfalena. Da nije bilo gola Phila Fodena u 90. minutu, imali bi Milioneri i prednost u revanšu, ali će im zahvaljujući pogotku u gostima samo jedan biti potreban za prolazak u narednu rundu. Ipak, City se pita. Do minulog vikenda bio je u seriji od šest trijumfa, a na posljednjih 36 mečeva u svim takmičenjima poražen je samo jednom.

Dortmund pritom ima i jako važne mečeve pred sobom u Bundesligi, minulog vikenda je nadigrao Stuttgarta na gostovanju, ali tek poslije 90 minuta velike borbe (3:2). Ne cvjetaju ruže ekipi Edina Terzića ove sezone, ali bi plasman među četiri najbolje ekipe u Evropi značajno popravio utisak. City je prethodnih godina ostajao nedorečen u elitnom takmičenju, ali kako je titula u Engleskoj gotovo obezbjeđena, može u potpunosti da se posveti potjeri za ušatim peharom i nema sumnje da će puleni Pepa Guardiole učiniti sve da se domognu polufinala. Jasno, imaju kvalitet i za više od toga, a trijumfom u Njemačkoj samo bi potvrdili najozbiljnije namjere.

* Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detaljima OVDJE.

JABLONEC - SPARTA PRAG (SRIJEDA, 18.00), DVOJKA 2,15

Težak poraz je Sparta doživjela minulog vikenda u praškom derbiju. Slavija je nastavila da dominira češkim šampionatom, pa je stekla i 17 bodova prednosti na vrhu tabele. Ipak, ekipa Pavela Vrbe se neće predati, ima dva manje od Slavije i želi da se približi velikom rivalu što je bliže moguće. Priliku će imati danas protiv Jabloneca, koji je minule sedmice savladala na svom terenu u četvrtfinalu kupa i to veoma ubjedljivo (4:1). Crveni su u Pragu slavili uz het-trik Ladislava Krejčija Mlađeg, koji je dokazao da je u odličnoj formi.

Ekipi Jabloneca je to ipak bio jedini poraz u posljednjih sedam mečeva, pa će dati sve od sebe da popravi utisak na svom stadionu. Razlika u kvalitetu je na njihovu štetu ipak osjetna, a i tradicija je na strani Sparte. Sastav iz Praga je u seriji od 10 utakmica bez poraza u međusobnim duelima (osam pobjeda).

GRASSHOPPERS - ST GALLEN (SRIJEDA, 18.00), DVOJKA 1,95

STt Galen igra daleko ispod očekivanja u Superligi Švajcarske, ali je zato u Kupu dokazao da ima kvalitet. Izbacio je u osmini finala Young Boys i to iznenađujuće ubjedljivo (4:1) i sada želi do samog kraja. Iako se ne nalazi u dobroj formi (pobjeda nad timom iz Berna jedina u posljednjih sedam utakmica u svim takmičenjima), jasno je da će sve snage usmjeriti ka borbi za trofej kupa. Grashopers sa druge strane igra jako dobro u drugoj ligi i na putu je da se vrati u elitu. Ipak, na posljednjih pet mečeva pretrpio je dva poraza, ali je minule sedmice nadigrao Šafhauzen. U prethodnoj rundi Kupa je izbacio Lozanu, ali je jasno da ga u četvrtfinalu očekuje težak zadatak.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

UPUTSTVO ZA BONUS:

1. Otvori stranicu https://www.mozzartbet.ba/bs#/registration
2. Ispuni sve podatke.
3. U posljednjem polju “Promo kod” upiši “SPORTSPORT”.
4. Otvori nalog.
5. Bonus će biti dodijeljen 15. 4. 2021. do 16 časova, a uputstvo za korištenje bonusa ćeš dobiti na e-mail adresu na koju si registrovao svoj nalog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije