U Mozzartu kvota na pobjedu Partizana nad Kragujevčanima najveća na svijetu

Mozzart promo kvote

U Mozzartu kvota na pobjedu Partizana nad Kragujevčanima najveća na svijetu

Sponzorski tekst

Počinje nova uzbudljiva sedmica, puna sjajnih sportskih događaja. Prvog dana u sedmici očekuju nas zanimljive fudbalske utakmice, pa su Mozzart kladionice za neke od njih pripremile iznenađenje.

Fokus je na španskoj Primeri i Engleskom prvenstvu. Tačnije, Villarreal i Swansea, čije će pobjede protiv Getafea i Rotherhama u svakom trenutku u Mozzartu biti najviše na svijetu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

PARTIZAN - RADNIČKI KRAGUJEVAC (PONEDJELJAK, 14.00), KEC 1.32

Oglasi

Ova utakmica je trebalo da se odigra u nedelju, ali je zbog loših vremenskih uslova u Beogradu odložena za jedan dan. Vidjet ćemo kako će se to odraziti na fudbalere, i jednima i drugima su bodovi u ovom meču izuzetno bitni. Partizanu, jer je Crvena zvezda u subotu savladala Javor (2:0), pa je sada pobjegla na tabeli na +14. Osim toga, nakon što su prošlog četvrtka eliminisani od Sheriffa u Konferencijskoj ligi, crno-belima je potrebna injekcija samopouzdanja pred predstojeći Večiti derbi u narednom kolu. Radnički je, s druge strane, i dalje bez pobjede u zvaničnoj utakmici 2023. godine, nakon poraza od Voždovca (1:0) i Čukaričkog (3:2), izabranici Dejana Joksimovića su u prošlom kolu odigrali samo 0:0 sa Javorom. . I dalje su osmi na tabeli, što je posljednja pozicija koja vodi u plej-of, ali imaju isti broj bodova kao i Kolubara, koja je iza njih samo zbog lošije gol-razlike. Partizan je u jesenjoj polusezoni slavio u Kragujevcu sa 1:0, golom Nata u 88. minutu, čime je ostvario 12. uzastopnu pobjedu nad Radničkim.

VILLAREAL - GETAFE (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 1.80

U nekom trenutku, žuta podmornica mora početi da izlazi iz krize. Villarreal je doživeo četiri poraza u Primeri, ozbiljno se kocka sa plasmanom u Evropu sljedeće sezone, pa je sada neophodno da krene sa mrtve tačke. Getafe je možda i idealan rival za to, radi se o ekipi koja je poslije Elchea najlošija na tabeli. Doduše, Madriđani su u prošlom kolu uspjeli savladati Valenciu (1:0), što im je bio treći uzastopni meč u kojem nisu izgubili, ali je ujedno bila tek prva pobjeda u 2023. godini. Prije toga, Getafe je imao pet uzastopnih poraza i dva remija. U prvoj polovini sezone Getafe i Villarreal odigrali su 0:0 u glavnom gradu Španije, čime je prekinuta serija Žute podmornice od šest uzastopnih pobjeda u međusobnim duelima.

SWANSEA - ROTHERHAM (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 1.67

Kao i Villarreal, fudbaleri Swansea moraju da krenu što prije. Poraženi su u četiri od posljednjih pet mečeva u Championshipu, pa su se značajno udaljili od mjesta koje vodi u baraž. Ta željena šesta pozicija sada je 11 bodova udaljena od Swanseaja, koliko je Luton bolji. Velšani stoga moraju pobijediti Rotherham, jedan od najslabijih timova u ligi. Samo što i gostima bodovi su itekako potrebni, zbog borbe za opstanak. Rotherham je u prošlom kolu uspio savladati Sunderland (2:1) i tako prekinuti niz od pet mečeva bez pobjede (tri remija i dva poraza), ali i da pobjegne Huddersfieldu, koji je ispod crte, na +5. Rotherham i Swansea su krajem jula prošle godine odigrali 1:1, u prvoj polovini sezone.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti