Muhamed Bešić po prvi put javnosti pokazao svog sinčića

Jako se malo zna o njegovom privatnom životu

Muhamed Bešić po prvi put javnosti pokazao svog sinčića

Admin Čaušević

Muhamed Bešić je spokoj pronašao u Ferencvarošu gdje igra u kontinuitetu i može se reći da se vraća u prepoznatljivu formu.

O privatnom životu Bešića zna se jako malo, jedan je od rijetkih fudbalera koji nije aktivan na društvenim mrežama, a isto se može reći i za njegovu suprugu Jessicu.

Bešić je prije dvije godine kada je igrao za Everton britanskim medijima otkrio da je za vrijeme mjeseca ramazana dobio sina.

Prije nekoliko dana iskusni veznjak je proslavio svoj 30. rođendan, a na utakmici Europa lige protiv Trabzonspora bila je prisutna njegova porodica, uključujući i sina.

Upravo su klupski fotografi nakon utakmice Bešića fotografisali u društvu njegove djece uključujući i sina.

Oglasi

Naš fudbaler zaista rijetko u javnosti pokazuje svoju porodicu i ovo je vrlo vjerovatno prvi put da je javnosti predstavio svoje najmlađe dijete.

Poznato je da je jako "slab" na svoje najmlađe ukućane te da svoje slobodno vrijeme uglavnom provodi sa djecom.

Podsjećanja radi, Muhamed i Jessica koji su se upoznali u Njemačkoj od ranije imaju kćerkice Lejlu i Nediju.

Bešić se u Ferencvaros vratio prije godinu, a na startu ove sezone igra poprilično redovno sa skupljenih sedam nastupa u svim takmičenjima.

Povratak u Mađarsku je 30-godišnjaku ponovo otvorio vrata i reprezentacije BiH što je i potvrdio nedavni poziv selektora Ivayla Peteva za septembarske mečeve protiv Crne Gore i Rumunije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi