Otac Muhameda Bešića ponovo uhapšen i to jer je napao svog brata i snahu

Meho Bešić ponovo u problemima

Otac Muhameda Bešića ponovo uhapšen i to jer je napao svog brata i snahu

E. Čaušević

Otac bh. reprezentativca Muhameda Bešića, Meho, našao se ponovo u centru skandala.

Bešićev otac često puni redove medija zbog svog nedoličnog ponašanja, a u prethodnih nekoliko godina imao je nekoliko skandala u Srebreniku.

Nakon što se uspio smiriti u prethodnih godinu dana nakon sukoba s MMA borcen Fahrudinom Ferzovićem otac našeg reprezentativca ponovo se našao u centru pažnje bh. javnosti.

Naime, Meho Bešić ponovo se našao u centru skandala nakon što je došao u sukob sa rođenim bratom Džemalom.

Policija u Srebreniku je reagovala nakon što je prijavljeno da je Bešić nepozvan došao u dvorište jedne porodične kuće gdje je prvo napao ženu i oštetio automobil, a zatim je imao sukob i s muškarcem.

Ubrzo nakon toga objavljeno je da je Bešić imao sukob sa svojim bratom i snahom, a sve je prijavljeno policiji, te je optužen za krivično djelo nasilničko ponašanje.

Bešiću ovo nije prvi put da ima problema s policijom jer je već zbog nekih krivičnih djela bio u zatvoru.

Top Komentari

Klicko
Ma u ćuzu s njim.Kabadahija seoski
11 2
denimen9
Tata debil, sin nema pojma o fudbalu i tako to...
8 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi