Muškarci, učite: Božinov spojio nespojivo

Fotografija usijala društvene mreže

Muškarci, učite: Božinov spojio nespojivo

Osim po fudbalu, bugarski napadač Valerij Božinov oduvijek je bio poznat kao čovjek koji 'zna sa ženama'.

Božinov (33) je danas daleko od slave koju je imao dok je još kao mlad nosio dresove Manchester Cityja i Juventusa, međutim svejedno i dalje je vrlo uspješan van terena, a njegova bolja polovica danas je atraktivna Biljana Doll.

Nakon dva propala braka i veza sa nekim od najljepših žena u Bugarskoj, Božinov je sreću našao u zagrljaju bivše supruge trenera Hannovera Thomasa Dolla, koja ga redovito prati na utakmicama u Sofiji gdje danas igra za Levski.

Sa njegove posljednje utakmice Bugare je šokirao jedan detalj. Naime, Božinova je iz svečane lože uz djevojku bodrila i bivša supruga Nikoleta Lozanova, i što je zanimljivo - sjedile su zajedno.

"Nažalost, sada smo izgubili, ali sam sigurna da ćemo slaviti sljedećeg vikenda", napisala je na Instagramu Biljana Doll.

Spojio je Božinov nespojivo...

View this post on Instagram

Unfortunately, today we lost, but I'm sure next Saturday we will win #samolevski💙

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll_official) on

Top Komentari

meho
Ma pare cuda cine. Nije se tu Bozinov pretjerano trudio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi