Nadal se sutra ženi: Lokacija je nestvarna, doći će i Ronaldo, a kazna za snimanje je 50.000 eura!

Veliki dan za drugog tenisera svijeta

Nadal se sutra ženi: Lokacija je nestvarna, doći će i Ronaldo, a kazna za snimanje je 50.000 eura!

Španski teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja djevojka Xisca Perello reći će sutra sudbonosno 'da'. 

Njih dvoje su u vezi čak 14 godina i sutra će istu konačno krunisati brakom.

Svadba će biti održana na predivnoj vili u La Fortalezi na Mallorci. Radi se zapravo o tvrđavi koja je rasprostranjena na 20.000 kvadrata, posjeduje šest kuća, dva bazena, jednu malu tvrđavu, 17 gostinskih soba i još mnogo toga.

Vlasnik imanja je Britanac John Ogden koji je isto kupio prije tačno 30 godina po cijeni od 40 miliona eura. To je u to vrijeme bila najveća suma novca izdvojena za neko imanje u Španiji, a i danas važi za jedno od najluksuznijih što potvrđuje i sama informacija da će se na istom održati svadba drugog tenisera svijeta.

Inače Nadalova, još uvijek djevojka, Xisca je vjenčanicu kupila u Barceloni, a sveštanik na ceremoniji u crkvi će biti Tommy Catala koji je dugogodišnji prijatelj porodice Nadal. Avio služba je izdala saopštenje svim vlasnicima privatnih aviona i helikoptera da neće biti dozvoljen nikakav let iznad La Fortaleze sutra. Slično je bilo i na vjenčanju Sergija Ramosa. Dodajmo i to da na Nadalovom vjenčanju neće biti dozvoljena upotreba mobilnih uređaja.

Ukoliko neko pokuša snimiti svadbu iz zraka, suočava se s kaznom od 30.000 do 50.000 eura. Kada su u pitanju poznate lličnosti koje će prisustvovati svadbi, očekuje se da će doći bivši teniski as Carlos Moyja, Feliciano Lopez, Gareth Bale, Paul Gasol, Cristiano Ronaldo itd. Pozvan je i Roger Federer, ali još nije poznato da li će se pojaviti.

Top Komentari

Pala
Samo sam tu sportsku vijest ceko mogli bi ste pocet i o pjevacima da pisete kad se koji ravzodi ili vjencaje to je bas sportska vijest! A sto se tice svadbe zelim mu srecu ali i oni priseruju ne smije niko snimat niko telefone pa sto se vjencajes i zoves samu elitu uzmi zenu i vjencaj se u tajnosti a ne na nekom velikom imanju a da sve prode u tajnosti ??
2 4
Manijak87
Dugogodisnja veza, vjencanica iz Barcelone, pa bolje da si pozvao Mesija ;)
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi