Nainggolan ga "iznervirao": Džeko snimio reklamu za Nissan

Dobio ulogu u reklami

Nainggolan ga "iznervirao": Džeko snimio reklamu za Nissan

Bh. reprezentativac Edin Džeko je jedna od zvijezda reklame za novi Nissan LEAF, koja je nedavno ugledala svjetlost dana.

Zajedno sa Faziom, Szczesnyjem i Nainggolanom, koji je dobio glavnu ulogu, Džeko je učestvovao u snimanju interesantne reklame jednog od Rominih glavnih sponzora za ovu sezonu.

Džeko je sa dvojicom saigrača na aerodromu čekao važan let i bio je nervozan što se Nainggolan ne pojavljuje, te je stalno pokazivao na sat.

Belgijanac je na aerodrom stigao sa zakašnjenjem, a da ipak ne propusti važan let pobrinuo se vozač koji ga je brzim Nissanom odveo do Džeke i prijatelja, koji su ga na kraju dočekali s osmijehom.


Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi