Najbolja tetovaža među fudbalerima? Leopard iskače iz leđa igrača Napolija
Foto: Twitter

Morao se pohvaliti na društvenim mrežama

Najbolja tetovaža među fudbalerima? Leopard iskače iz leđa igrača Napolija

Tetovaže su odavno postale nezaobilazan "modni dodatak" svjetskih fudbalera. Neki se predaju rukama tattoo majstora čisto zbog "šminke", drugi se pak vremenom zaljube u ovaj vid umjetnosti i ukrašavanja vlastitog tijela.

Matteo Politano, fudbaler Napolija, je imao par tetovaža na svom tijelu, ali se sada odlučio na svoj najveći "poduhvat".

26-godišnji ofanzivac se nakon što je proces tetoviranja završen morao na društvenim mrežama pohvaliti novim remek djelom na svojoj koži. I ne može mu se zamjeriti.

Tetovaža urađena preko čitavim leđa izgleda impresivno, urađena je perfektno i leopard koji je bio glavni motiv izgleda kao da će svakog trena oživjeti.

Pogledajte uostalom sami.

Top Komentari

DelPiero
fuj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi