Zbog nestvarne voditeljice navijači širom svijeta nisu ni spazili svjetsku legendu naslikanu na zidu

Floriana očarala sve

Zbog nestvarne voditeljice navijači širom svijeta nisu ni spazili svjetsku legendu naslikanu na zidu

Italijanska TV voditeljica i velika voditeljica Napolija Floriana Messina objavila je prije dva dana fotografiju na Instagramu koja je privukla veliku pažnju javnosti. 

Ona je odala veliku čast najboljem igraču Napolija svih vremena Diego Armandu Maradoni tako što se slikala ispred njegovog murala kod jedne zgrade u Napulju.

Uz fotografiju poslala je i poruku: Maradona je Bog. Maradona je fudbal. Niko nije kao ti... uvijek si s nama. Imam san: naći te..."

[instagram]https://www.instagram.com/p/CB0OPjQogg7/[/instagram]

Inače, njena fotografija i video zapis nastali su na 34. godišnjicu Maradonine "Božje ruke".

Ovo nije prvi put u posljednjih nekoliko dana za Florianu, koja na Instagramu inače ima pola miliona pratilaca, da pokaže ljubav prema Napoliju. Na dan finala Kupa Italije u kojem su igrali Napoli i Juventus ona se fotografisala u oskudno odjevenom izdanju, a na sebi je imala šorc Napolitanaca. Takva fotografija je na Instagramu dobila preko 20.000 lajkova.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBiQCKDIn4m/[/instagram]

To je možda i donijelo sreću njenoj ekipi koja je poslije penala savladala Staru damu i osvojila Kup.

Kada govorimo o pomenutoj fotografiju ispred Maradoninog murala, treba reći da mnogi 'na prvu' i ne primjećuju Maradonu...

Promo

Top Komentari

miki30
Dobre sise
6 0
Penderinos
Imate dobar skauting treba
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti