12

Komentari (12)

Ibro
Igrajte sah za BiH bar je realnija igra od svih video igrica
senja
Nije baš PES mijenjao ime, osim ako računaš da je do 2008-e se zvao PES 2, 3, 4, 5, 6, 7, pa onda 2008, 2009, itd... Ali osim prvih par kad se zvao ISS Pro evolution, uvijek je imao PES u nazivu, pa i ovom zadnjem. Poslije tog "eFudball" ide "Pro evolution Soccer". A u Japanu se uvijek zvao Winning Eleven...
realista1982
Pes je jedina igra koju imam instaliranu na racunar, puno bolja od FIFA (puno bugova, nerealnih pokreta) pes puno bolji i za taktiziranje i grafikom... Ljepse ga igrati.
NakituteNatako
Cuj PES, pa nije 1997 mudrice moja.
19211921
igrajte sta ovih dana, da gledamo pesa kad ne mozemo fudbala :)
Ivica_Osim8
Pes je prava igrica, a fifa je realnija simulacija
mosaljozemosaplavo
I danas se PES svodi na brza krila i po meni je fifa realnija bar duplo od PESA, ne sto se tice grafike vec sto se tice same igre. U pesu prolazi L1 i trokut i eto gol sanse a u fifi to vec ne ide tako.
Bulle
Slazem se igram fifu 20 ma neuporedivo bolje i realnije PES isti fazon brza igra po strani, FIFA puno bolja.
tbra
Pes je takticki bolji
MenaB5
Kakva taktika sine drafi,pa stavis forumaciju 4-4-1-1 i counter taregete na ta dva napada i nabija loptu prema njima,odigras dupli pas i gol i to neka taktika...
kn0x
Zato na fifi sa brzim igračem kad pocnes nabijati loptu ide ko na skuteru nikog ne stize plus ima puno bagoba, ja sam vjeran pesu jos od trojke cak i prije mislim da se zvao viningen level nesto tako..
tbra
Ma dodji 1 na 1 pasa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.