Najljepša teniserka današnjice uživa na bazenu: Sve su slike dobre, ali posebna je ona sa storyja

Bouchard obradovala pratioce

Najljepša teniserka današnjice uživa na bazenu: Sve su slike dobre, ali posebna je ona sa storyja

Poznata kanadska teniser Eugenie Bouchard nastavila je da dominira društvenim mrežama.

Kanađanka važi za najljepšu teniserku današnjice, a skidanje za raznorazne časopise joj nije uopšte strano, kao ni postavljanje golišavih fotografija na svoj Instagram profil.

Vjerovatno zbog toga i ima skoro dva miliona pratilaca na Instagramu, a večeras je iste odlučila da obraduje sa nekoliko fotografija sa odmora.

Ona očigledno uživa kupajući se u bazenu, ali ne bi to bilo to kada ne bi pala neka golišava fotografija za Instagrama.

Na jednoj fotografiji, koja je napravljena s leđa, Eugenije se pravda kako joj drugovi stalno dosađuju da ih slika. Dobro, moramo priznati da ponekad zna biti i duhovita.

Bilo kako bilo, najviše pažnje je privukla fotografija sa storyja.

stalker alert ⬅️⬆️

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

My friends are soooo annoying they always ask me take pics of them ughhh 🤪🤪🤪

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Top Komentari

makke07
Znaci ovakvo nesto slicno vec par godina izbacujete,pa koja je poenta,isto kao da ima 7 ljepih djevojaka na svijetu pa ono kao ljepa I nema ih vise,zadnji put vidjeno prije 50 god itd.Nonstop izbacujete da se ta I ta se slikala gola,pa onda karleusa izbacila nove gole slike,pa onda gola djevojka na svjektskom prventsvu,pa djevojka fudbalera preljepo izgleda(dze nece kad se frajer slomi a ona se slika)Valjda ima nekakav lik na portalu da je toliko napaljen da mora izbacit clanak sa 9 slika gole zene I naglasavat kako je satro preljepa.
33 1
Damir Fazlic
Lendo drka vol. 247
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi