Najzgodnija teniserka svijeta pala u drugi plan, njena sestra "zaludila" Instagram
Foto: Instagram

Svaka časta Eugenie, ali Beatrice oduzima dah

Najzgodnija teniserka svijeta pala u drugi plan, njena sestra "zaludila" Instagram

O. Lekić

Kanađanka Eugenie Bouchard (24) već neko vrijeme slovi za najzgodniju i najeskipilniju teniserku svijeta, ali su mnogi sada zaboravili na nju pošto su "pronašli" njenu sestru.

Eugenie je osim zbog tenisa popularnost stekla i zbog izazovnih fotografija koje postavlja na društvenim mrežana, a svoju titulu najseksipilinije teniserke današnjice je "potvrdila" serijom golišavih fotografija za Sports Illustrated.

Međutim, čini se da njena sestra Beatrice preuzima pozornicu, pošto je potpuno "zaludila" društvene mreže fotografijama u donjem rublju. Inače, Beatrice se bavi modelingom.

Čini se da bi modeling i manekenstvo mogli postati porodični biznis Bouchardovih, pošto je i Eugenie nedavno obznanila da se želi baviti ovim poslom nakon završetka teniske karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti